Jørgen Kirsebom | Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering

Det å være bryllupsfotograf er et stort ansvar. Man får jo bare en sjanse til å være på riktig plass til riktig tid for å forevige kysset, ringen og gledestårene. Nedenfor er bilder fra Tonje og Eivinds bryllup.
 

 
Som bryllupsfotograf er jeg gjerne med brudeparet hele dagen eller etter ønske. Jeg dekker dagen som en fotojournalist som hele tiden passer på å fange de viktige øyeblikkene. Jeg prøver å bevege meg rundt om i lokalet på en uforstyrrende og helst litt usynlig måte slik at jeg ikke forstyrrer.
 
Siden de aller fleste ikke er modeller eller trives foran kamera, så prøver jeg å unngå mest mulig arrangerte bilder. Arrangerte bilder har en tendens til fort å se ut som arrangert og da føler jeg bildet mister noe av gløden. Samtidig blir det jo nødvendig å ha noen arrangerte bilder med både familie og forlovere og min oppgave er å forsøke å gjøre dette på en mest mulig naturlig måte.
 
Mitt studio er på Blaker Skanse i Sørum. Blaker Skanse er en 1700-talls festning er en fantastisk kulisse for bryllupsbilder. Her på Blaker Skanse har vi mulighet til å ta noen bilder både ute og inne. 

Ta gjerne kontakt for en prat og et uforpliktende tilbud.