Jørgen Kirsebom | Kort om fotografen

Jeg er en selvlært fotoentusiast som elsker å forevige verdifulle øyeblikk, øyeblikk som kan gjenskape eller forsterke følelser. Når jeg ser gjennom linsen prøver jeg å knipse de øyeblikkene som fanger min oppmerksomhet eller som forteller historien jeg ønsker å videreformidle. 

Midt utgangspunkt for å lære å fotografere var at jeg trengte gode bilder til nettsteder og brosjyrer jeg lagde for mine kunder. Jeg hadde ikke råd til å leie noen til å fotografere. Når man begynner å lære noe som er interessant kan man fort bli revet med.

Ordet amatør betyr at man gjør noe fordi man elsker å gjøre det, ordet profesjonelt betyr at man gjør det for pengenes skyld. Jeg føler at jeg fortsatt bare er en amatørfotograf, selv om det er blitt en viktig inntektskilde for meg. Jeg er amatør fordi jeg ikke fotograferer bare for pengenes skyld, men fordi jeg elsker å fotografere. Interessen og lidenskapen har økt over tid etterhvert som har jeg blitt kjent med kameraet og det tekniske utstyret, og meg selv. 

Jeg har fotostudio på Blaker Skanse i Sørum kommune, og tar på meg frilansoppdrag i hele østlandsområdet. Blaker skanse er også en fantastisk kulisse for både bryllupsbilder, konfirmasjon og portrett bilder.

Jeg har levert bilder til Indre Akerhus Blad, Romerikes Blad, Stiftelsen Akershusmuseet, Tønsberg Blad, NRK, VG, Fortidsminneforeningen (Fortidsvern), Norsk Motorveteran, Tønsberg kommune, Sørum kommune, Sørum kulturskole, Stiftelsen nytt Osebergskip, Tidskriftet Kysten, Miljødirektoratet, Fylkesmannen i Vestfold (Færder Nasjonalpark), Tønsberg kystkultursenter, Romeriksspillene, SørumFestivalen, Rabalder barneteater, Lom Fjellstyre og mange fler.

Jeg tar på meg en hel rekke forskjellige typer fotooppdrag: 

Jeg har ikke utarbeidet en prisliste enda. Ønsker du priser eller en uforpliktende prat vennligst ikke nøl med å ta kontakt.

"There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." Ansel Adams